بازتاب ایلام/یکی از شهروندان ایلامی با ارسال پیامی انتقادی به این رسانه، از نبود شیرخشک در سطح استان ایلام و عدم چارهاندیشی مسئولان، به شدت گلایه کرده است و میگوید:
نبود شیرخشک آپتامیل در داروخانههای شهر ایلام معضلی جدی است و علیرغم چندین بار انعکاس در کانالها و سایتهای خبری و درخواستهای مردمی، متأسفانه عملاً اقدامی مؤثر برای رفع این مشکل صورت نگرفته است و فقط جوابیه خشک و خالی میدهند.
غالب داروخانهها فاقد شیرخشک هستند و بعضاً اعلام میکنند که از اسفندماه، شیرخشک دریافت نکرده اند و والدین نوزدان برای پیدا کردن شیرخشک با احتساب شلوغی و ترافیک مرکز شهر تقریباً روزی دو الی سه ساعت باید داروخانهها را برای پیدا کردن شیرخشک بگردند.
یکی از کارهای اینجانب بعد از فراغت از کار، گشتن با کفش ورزشی و پیادهروی در مرکز شهر برای پیدا کردن شیرخشک است.
بعد از گشتن دهها داروخانه، اگر داروخانهای هم شیرخشک داشت بیشتر از دو قوطی نمیدهد.! وقتی شیرخشک سهمیهای و ماهانه ۱۰ قوطی برای هر نوزاد و براساس کد ملی هست، چه دلیلی دارد در فرض خوشبینانه، پنج مرتبه باید داروخانهها را بگردیم.!؟ آیا بهتر نیست سهمیه شیرخشک کودک را یکباره تحویل بدهند.!؟ آیا شیرخشک هم قاچاق میشود یا خانوادهها آنها را میفروشند.!؟ آیا این قانون دو یا سه قوطی فقط مختص ایلام است یا این هم کشوری است.!؟
یقین داریم تغییری در وضعیت ایجاد نمیشود و جوابیهها هم تکراری و تقریباً اينگونه خواهد بود: کمبود شیرخشک کشوری است اما ما تلاش زیادی برای تأمین شیرخشک در سطح استان به کار بستیم. یکی از استانهای موفق هستیم و اکثر داروخانهها شیرخشک دارند. در آینده هم تلاش میکنیم که مشکل را حل کنیم. این مخاطب و شهروند احتمالاً به داروخانه های شهر دیگر مراجعه کرده و اهل استان نیست. اسم داروخانهها رابفرستید تا پیگیری کنیم(فعلاً از نتبجه پیگیریهای قبلیشان خبری در دست نیست). والدین بعد از فرزندآوری معمولاً به خودشان نمیرسند و مشکلات قلبی و... پیدا میکنند و یکی از اهداف ما پیادهروری والدین و حفظ سلامتی آنهاست.!!
حیف است که وقتی از جوانی جمعیت حرف میزنند و شعار میدهند حداقل خانواده ها را برای شیرخشک اینقدر سرگردان نکنند.
در صورت لزوم برای صحتسنجی این معضل و مشکل، حاضریم همین فردا همراه با رسانه ها به داروخانه های سطح شهر مراجعه و راستیآزمایی کنیم.
از رسانه محبوب بازتاب ایلام که مشکلات و گرفتاریهای مردم را با صدای رسا و در قالب صدای مردم منتشر میکند، انتظار داریم که داد ما والدین را به سمع و نظر همه مسئولان بجز دانشگاه علوم پزشکی و معاونت غذا و دارو، برساند شاید بدون دادن جوابیه و بصورت اصولی و عملی، مشکلات ما را حل و فصل کنند.