مدیر محترم بازتاب ایلام/به اطلاع می رساند: برخی از رستوران ها، با سوءاستفاده از گرانی قیمت مرغ در برخی مقاطع زمانی، ضمن افزایش قیمت هر پرس غذا ( بویژه زرشک پلو) از مقدار مرغ و برنجی هم که به مشتری تحویل می می دهند(هم کمیت و کیفیت) نیز کاسته اند. به عنوان مثال؛ در هر پُرس "زرشک پلو" بخشی از ران مرغ را حذف کرده اند و به نوعی اقدام به کم فروشی می کنند.!
خواهشمند است این امر به اطلاع مسئولین ذیربط و بازرسان و ناظران مربوطه برسانید تا با نظارت محسوس و نامحسوس؛ جلوی این گونه خیانت ها، سوءاستفاده ها و کم فروشی ها گرفته شود.!