کد خبر:168

در راستای ارائه خدمات مطلوب و تحقق دولت الکترونیک؛

دفترچه های درمانی و نسخ کاغذی حذف می شوند!


تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۹/۱۷در ساعت: ۱۳:۵۱:۱۹

بازتاب ایلام-دکتر کريم لاله ماژين/مديردرمان تامين اجتماعي استان ايلام: امروزه رشد دانش و آگاهي عمومي و گسترش همه جانبه تحولات در محـيط جهـاني از سرعت، وسعت و دقت بيشتري برخوردار گرديده و حرکـت سريع کشورها به سوي جوامعی اطلاعاتي و دانش بنيان؛ کليه فراينـدها و فعاليـت هـاي اجتماعي، اقتـصادي، فرهنگي، صنعتي، سياسي را تحت تأثير قرار داده و فناوري اطلاعـات پيشران توسعه کمي و کيفي خـدمات سازمانها شده است.



اين فناوري نوظهور نقش با اهميتي در گـسترش و شفافيت اطلاعات ايفاء نموده است و عامل مؤثري در بهبود سطح زندگي، رفاه عمومي و عـدالت اجتماعي محسوب مي گردد.

بهره گيري از سيستم هاي مبتني بر فناوري اطلاعات و تکنولوژيهاي نوين در سازمان تامين اجتماعي به عنوان بزرگترين خريدار و دومين ارائه کننده خدمات درماني- بهداشتي کشور در جهت ارتقاء سطح کيفي و کمي خدمات به بيمه شدگان محترم از اهميت و اولويت بالايي برخوردار مي باشد.

مديريت درمان تامين اجتماعي استان ايلام مفتخر است پس از اجراي موفق فاز اول طرح حذف دفترچه در سطح تمامي مراکز درمانی ملکي تامين اجتماعي در استان ايلام ، فاز دوم اين طرح را با حذف نسخه کاغذي و توليد نسخ به صورت الکترونيک و در سطح مراکز درماني طرف قرارداد با سازمان تامين اجتماعي ( پزشکان، دندانپزشکان، داروخانه ها، مراکز پاراکلينيک ) آغاز نماید و گام موثري در راستاي استقرار طرح سلامت الکترونيک و به دنبال آن کارت هوشمند درمان در کشور بردارد.

با توجه به برگزاري کارگاه آموزشي فرآيند توليد نسخ الکترونيک براي مراکز طرف قراداد و همچنين اتمام ثبت نام مراکز مذکور در سامانه، اين طرح رسماً از ابتداي آبان 97 در سطح کل استان آغار شده و با همراهي بيمه شدگان عزيز و پزشکان فرهيخته و دلسوز، انشالله اين استان بتواند يک نمونه موفق براي ساير استانهاي کشور باشد.

بهبود کيفيت خدمات درماني ارائه شده به بيمه شدگان بواسطه تشکيل پرونده الکترونيک و مشاهده سوابق مراجعات قبلي بيمار، اصلاح مشکلات ناشي از ناخوانا بودن نسخ، کنترل تداخلات دارويي، کاهش هزينه هاي ناشي از مراجعات مکرر بيمه شدگان جهت چاپ يا تمديد دفترچه درماني، پرهيز از تجويز اقلام دارويي تکراري، امکان پرداخت روزانه مبالغ نسخ به پزشکان، دريافت اقلام دارويي يک نسخه از چند داروخانه، صدور گواهي پزشکي به صورت الکترونيکي، جلوگيري از جعل عنوان پزشکان و نسخ و ...؛ از جمله مزايا و اهداف اين طرح است.

فرآيند توليد نسخه الکترونيک به اين صورت است که بيمه شده به پزشک مراجعه کرده( بررسي استحقاق درمان و هويت بيمه شده از طريق بررسي کد ملي موجود در مدارک هويتي بيمه شده توسط سيستم انجام مي شود) و پزشک پس از انجام معاينات تشخيصي و درماني، نسبت به ثبت نسخه الکترونيک از طريق بستر اينترنت اقدام نموده و پس از آن بيمار مي تواند با مراجعه به کليه مرکز پاراکلينيکي و يا داروخانه هاي سطح شهر يا کشور، خدمت و يا داروي خود را دريافت نماید.

بيمه شدگان تامين اجتماعي براي دريافت خدمات درماني از مراکز طرف قرارداد مذکور، الزامي به همراه داشتن دفترچه درمان نداشته و با ارائه هرگونه مدارک هويتي معتبر مي توانند از خدمات آن مرکز استفاده کنند.

بي شک پيشنهادات، انتقادات و گزارشات بيمه شدگان، مراکز درماني و رسانه هاي محترم، راه گشاي اين مديريت در اجراي موفقيت آميز اين طرح و ارتقاي کيفيت خدمات درماني در سطح استان ایلام خواهد بود.

    17 چاپ این صفحه

آخرین دیدگاه‌ها

دیدگاه خود را بنویسید

نام :
ایمیل :
دیدگاه :

پایگاه خبری تحلیلی بازتاب ایلام