کد خبر:13667

برای ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز آغاز شد؛

طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در استان ایلام


تاریخ انتشار: ۱۴۰۳/۱۲/۱۰در ساعت: ۱۹:۳۹:۵۱

بازتاب ایلام/بر اساس ابلاغ سازمان دامپزشکی کشور، طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی از ۱۱ اسفند۱۴۰۳ آغاز می شود و تا ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت.



مدیرکل دامپزشکی استان ایلام در تشریح این طرح گفت: در این طرح نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی، کشتارگاه‌های دام و طیور، سردخانه‌ها، کارگاه‌های فرآوری و بسته‌بندی فرآورده‌های خام دامی، خودروهای ویژه حمل فرآورده خام دامی، رستوران‌ها، هتل‌ها، چلوکبابی‌ها و سایر اماکن استان که از فرآورده‌های خام دامی برای طبخ غذا استفاده می‌شود، با هدف ارتقای بهداشت و سلامت عمومی، تشدید می‌شود.

دکتر یونس احمدی با اشاره به اهمیت سلامت مواد غذایی در ایام نوروز و ماه رمضان، افزود:  این طرح توسط ۲۰ اکیپ بازرسی متشکل از ۱۲ دکتر دامپزشک و ۴۵ نفر کارشناس دامپزشکی در دو نوبت کاری صبح و عصر در سطح استان اجراء خواهد شد.

وی تصریح کرد: شهروندان هنگام خرید فرآورده‌های خام دامی یا بسته‌بندی که حاوی اطلاعات تاریخ تولید، انقضاء، نوع محصول، کد بهداشتی بهره‌برداری دامپزشکی است، توجه کرده و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را به سامانه ۱۵۱۲ گزارش دهند.

گردآورنده: غلامرضا محمدمرادی 


    3 چاپ این صفحه

آخرین دیدگاه‌ها

دیدگاه خود را بنویسید

نام :
ایمیل :
دیدگاه :

پایگاه خبری تحلیلی بازتاب ایلام